Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MARA

ställ inga frågor

låt mig bara vara

jag kan nog aldrig

någonsin förklara

och det finns sådant

jag inte kan försvara

jag orkar inte

låt mig bara vara

låt alla dina

förhoppningar fara

det gjorde mina

som is i sahara

dis längs de kuster

som förut var klara

tillhör den skara

som rids av en mara

LARZ GUSTAFSSON   090430




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP