Nej, jag blev aldrig blockoutad...Historien är fingerad, men har en sensmoral." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nej, jag blev aldrig blockoutad...Historien är fingerad, men har en sensmoral.


ANTECKNINGSBLOCKET

har ni möjligen hittat

ett anteckningsblock?

ja, jag glömde det visst här i går

det är sprängfullt av kärlek

och uppror och rock

och av längtan till just denna vår

bara tolv spänn

som hittat

men dess innehåll

är så oerhört dyrbart för mig

där ryms nederlag, glädje

och kamp mot kontroll

där ryms "ja" och en uppsjö av "nej"

enkla pärmar kan dölja

en hel ocean

av seglatser i tid och i rum

oansenliga block

kan bli flyktvägar till

shangri la eller bort ifrån slum

jag betalar så gärna

en bra hittelön

bara jag får tillbaks

det jag glömt

har ni läst det jag skrivit

kan hända små frön

såtts i er så att ni också drömt

LARZ GUSTAFSSON     090430




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-30 17:25



Bookmark and Share


  Marjavaara
Jag är tvungen att kommentera de här igen..

Det här är bland de bästa på hela siten.

Denna gång jag läste det så blev det större pirrningar i magen. Den här är så braa Larz.

Och du har sått små frön nu
2009-09-15

    Annika J
Strålande!
2009-05-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart skrivet, för mig speglar det värdet i varje ord. /B
2009-05-01

  © anakreon VIP
Haha!
Carl-Erik
2009-05-01

  mare VIP
Verkligen bra , så sant.....
2009-05-01

  Neal
riktigt bra!
2009-05-01

  Marjavaara
Det bästa Larz G skrivit enligt mig..

Riktigt ordentligt braa..

Det är dyrbart..


Tack
2009-04-30

  Elaine.S VIP
Ord som lockar fram ett litet leende...
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP