Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter mörker kommer ljus, fast det ibland kan vara svårt att förstå


LJUSET

Jag dras till ljuset, jag måste dit
det är något med ljuset, som fångar mig

Ljuset efter en lång mörk vinter, så ljuvligt
underbart, det kom åter, det fanns där bakom
någonstans i atmosfären

Ljuset, att få vakna tidigt en morgon, av att
det är ljuset som väcker mig, det är inte mörkt
och klockan är bara fem

Stjärnornas ljus när de vandrar på himlavalvet,
det ljuset är magiskt, jag har ofta undrat, hur
starkt en stjärna kan lysa

Ljuset i en människas ögon, när jag med ett
leende visar, jag ser dig, jag tycker du är fin
precis som du är

Efter mörker kommer ljus, den mörka tiden
övergår i ljus, jag ser mörkret försvinna och
ljuset i tunneln tar vid


anits 30 april 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-01 00:04



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ljuset är livgivande, ljuset inger hopp, glädje, och tar bort det mörka och dystra i tillvaron, och det var det första som lyste upp vår värld, i Skapelsens morgon .....

Hoppfull berättelse ....
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP