Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett enda ord kan förändra så mycket emellan männikor


JAG ÖPPNAR MINA SINNEN

Jag öppnar mina sinnen
försöker känna glädjen
glädjen den som nyss fanns
hos mig

Glädjen som försvann, med
ord sagda, ord som skar som
knivar i min själ

Ett förfluget ord, sagt med en
röst hård och arg, dina ögon
som var svarta av hat och ilska

Jag svarade inte, bara gick min
väg, det fanns inget att säga
ville inte du skulle se, tårarna
som kom i mina ögon

Jag gick in satte på musik, som
fick min själ, att känna lugn igen,
sedan lade jag mig på sängen,
där somnade jag

Nu sitter jag här, försöker öppna
mina sinnen, glömma det ord som
fick mig ur balans

Jag tänker på dig, tror inte du menade
det du sa, du kanske också vill förändra
nägot i dit liv, men inte vågar


anits 3 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 08:51



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Håller med Bibbi, men tänk på att inte vända Dig om, utan svara tillbaka, för ingen ska trampa på Dig, Du ska inte behöva gråta eller bli nertrampad, stå rak, och säg Din mening, men i lugn ton ..... Det finns krafter hos Dig att göra så - låt INGEN få DIG ledsen på det viset

KRAM/Din vän Ted
2009-05-06

  Bibbi VIP
Stor igenkänningsfaktor.
2009-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Du, snart är du i din nya bostad. Du har mycket att se fram emot nu.
Men jag vet hur det där känns.
Loose lips sink ships.
Liten tuva stjälper ofta stor Lazze.
2009-05-03

    ej medlem längre
Bra slutledning i sista strofen!
2009-05-03

  Sladjana Zubcevic
"Glädjen som försvann, med
ord sagda, ord som skar som
knivar i min själ"
Underbart skrivet vännen min!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP