Filemon, vers 6" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Filemon, vers 6


VILL BLI VAD JAG ÄR

vill bli uppfylld av Din storhet

så att jag blir liten igen

vill få smaka på Din godhet

så att jag blir lycklig av den

vill se skönheten från himlen

återspeglas i den jag är

vill se paradisisk renhet

som det anstår heliga här

endast Du kan göra skillnad

och mitt vittnesbörd det är Du

vill bli uppfylld av Din Ande

så att jag kan tjäna Dig nu

LARZ GUSTAFSSON    3-4/5 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-04 17:06



Bookmark and Share


  Redeemer
Stämmer in i din längtan!
2009-05-05

  Marjavaara
Om vill vara den man är måste man vara oerhört tacksam och lycklig
2009-05-04

  Elaine.S VIP
Ett fint , ödmjukt anslag, i dessa dina ord
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP