Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maj månad aprilväder råder


VÄDEROMSLAG

Nyss såg jag månens strålar

Utanför mitt fönster

Nu vräker regnet ner

Jag öppnar min balkongdörr

Känner doften av jord

Vårregnet utanför mitt fönster

Öser ner just nu

Men när morgonen nalkas

Kanske solen lyser varmt

Och välkomnar oss och den nya dagen

Om det blir så är det ingen som vet just nu

Men vi kan alltid hoppas



anits 4 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-04 23:52



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert berättat och vacker bild .....
2009-05-06

  Ronny Berk
en talande bild som väl kompletterar texten, diktarjagets vårlängtan
2009-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Det är fortfarande kallt och jag hatar det.
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP