Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting



Idag regnar tårar
och löven faller

Nu är världen gråare än då
och färger
rinner nedför din kind.

Regnbåge i gråskala
och solstrålar utan värme


Allting är osammanhängande
när tankarna flyr
från mina händer,
från mitt järngrepp




Fri vers av Terese
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-09-20 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terese
Terese