Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar som funnits länge, men blir det sant en dag?


HANDEN

Våren är här

Drömmarna är många

Drömmarna om att finna handen

Handen som passar i min hand

Längtar efter den handen



anits 7 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-07 21:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt fin formulerad längtan.
2009-05-10

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert formulerat i längtan .....
2009-05-10

  Maria T
Om du ihärdigt fortsätter att söka
så blir drömmen sann en dag
2009-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Ett fint sätt att uttrycka denna längtan på.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP