Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag är det min dag


EN DAG

En dag, ja just det

En dag ska jag bli tagen
på allvar

En dag ska inte någon
ifrågasätta mig

En dag, ska dagen
bli min

En dag, ska och vill
jag må bra

En dag, kommer mina
plågoandar att förstå,
hur det är att alltid bli
jagad och skrattad åt

En dag, kommer lugnet
och stillheten, att för
evigt stanna hos mig.

anits 8 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-08 23:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"En dag, kommer lugnet
och stillheten, att för
evigt stanna hos mig."
Applåd!
2009-05-10

  Eaglemountains VIP
Och den dagen är inte långt borta, för Du har kommit en bra bit på väg i Din färd mot Din dag .....

"Dagen i dag är en märklig dag.
Den är din.
Gårdagen föll ur dina händer.
Den kan inte få mera innehåll
än du redan har givit den.
Morgondagen vet du ingenting om.
Men dagen i dag har du.
Använd dig av det.
I dag kan du glädja någon.
I dag kan du hjälpa en annan.
Dagen i dag är en märklig dag.
Den är DIN

Okänd författare
2009-05-10

    ej medlem längre
Håller med! Stå upp för vem du är och ge dig inte!
2009-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP