Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huruvida resan...

 

om

den vackraste 

mest hjärtslitande

mest insiktsfulla

mest serena

mest bitande ironiska

och roligaste

 

dikten redan skrivits

 

varför då

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

läsa denna...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 11:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)mm..visst kan man fundera så..men alla målningar alla konstverk är någonstans faktiskt sprungna ur en själ, det är just det , att det går att tolka och skildra någonting på miljoner sätt. Hjärnforskarna säger att det finns någon på jordklotet som har liknande fingeravtryck som du..men absolut ingen som har en liknande hjärna som du och där sitter ju själen..så allt är nog långtifrån skrivet ännu!!!!!:)
2009-05-10

  Ulf Lagerholm
jag har varit inne på samma tankegångar en massa gånger, bland annat blir det där så hjärtskärande tydliggjort när man är åt biblioteket, böcker böcker å åter böcker, å tittar man in på Stadsbibblan där i hörnet av Sveavägen-Odengatan blir jag beklämd, det cirkulära bokhyllerummet mäter kanske etthundrafemtio i diameter, varför egentligen bry sig, i princip allt är ju redan skrivet, det där rummet är dessutom kanske femton meter högt, hua, å märk väl, här har jag bara uppehållit mig vid ett boklåneinstitut, det gives fler har jag hört ...

tänkvärd dikt
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP