Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen sms

Man kan skicka tusen
sms, maila i oändlighet
men ingenting
kan ersätta
KÖTT OCH BLOD




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-20 22:24



Bookmark and Share


    BrokenHearted
så sant så sant.. !
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan