Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensen tar TID

 

kommer bort - existensen tar tid

kommer tillbaka 

 

vårens starka kraft

vackert

det gör nästan ont att se

växtvärk

 

livet tar sats och ger kraft

grönt en livets nyans

ljus

LJUS

 

badar i klorfyl

depåer fylls på

LJUS

existens ger rum till nya former

de gamla ger oss visdom

 

nya former

NYTT ljus

 

existens i tomrummets medvetande

kraft till liv

mening

mitt i tomrummet

där träden skjuter skott

stilla hörs ljuden

talar med vår kropp

lyssna

 

lyssna

existensens ord viskar

 

vårda tiden i tysta rum

 

tillåt existenens

pånyttfödelse

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-11 21:10



Bookmark and Share


  Maria T
En hymn till våren
till ljuset
pånyttfödelse.
Vacker bild
2009-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönt av grönt
få kraft att vidare gå
och ljuset som bara
spänds på... Men det
gäller att ta sig tid då...
Mest ut av den få
och det bästa nå...
2009-05-17

  Ronny Berk
så vacker poesi med naturlyriska inslag ...med en filosofisk och sakralt viskande, ljus underton,
2009-05-14

  Michaela Dutius
Berörande och underbart besjunger du denna underbara tid när ljuset återvänder
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE