Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så svårt att förstå

Du kallar
mig
v a c k e r,
men har aldrig
sett
mig
i spegeln.

Jag vill tro dig,
men dina ord ljuger i mig,
för det jag ser
smärtar mig likgiltig.

Det du säger
är det jag allra helst vill höra
och det som stöter bort dig.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mangal VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-17 12:44



Bookmark and Share


  Lena Renman
Tankeskutt och inåtblick! Applåd

Lena
2009-05-18

  Mona*
Så svårt att se sig själv. Vem är den där personen i spegeln? Hur skulle jag sortera in henne som jag sorterar andra? Varför är hon inte som jag?
2009-05-17

  friheten
vacker skriven
2009-05-17

  Anders P VIP
vill minnas att jag någon gång skrivit, typ "jag vill vara den jag blir i ditt sällskap". Kanske är det denna spegling som skapar skönhet.
2009-05-17

  kärleks ängel
du kanske utstrålar!
2009-05-17

  Sturesdotter
självinsikt
själv ser jag mest dina vackra ord här...
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP