Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfikenhet

vad var det som hände egentligen?
som en smocka och en smekning
på en och samma gång

omvärderade hela mitt liv
och en nyfikenhet vaknade

jag fick ont i magen

vilken effekt
rader från någon kan få

var orden dina
eller har jag haft dom förr?




Fri vers av Folke
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-09-21 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke