Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom i eftermiddags och ikväll


TORSDAG EFTERMIDDAG 14 MAJ

Det blåser ute, vinden är isande kall
solen lyser från en blå himmel, söker
man lä värmer den, annars finns ingen
värme just nu

Björken nedanför balkongen har nu fått
sina musöron, jag har gått in, fryser, står
och ser ut genom fönstret, ser hur trädens
grenar virvlar runt i blåsten

Jag har en kruka med penseer på balkongen
den ser ut ha det ensamt och tomt där den
står, när jag så vänder mig om, ser in i rummet
där är det inte tomt

Där finns kartonger som ska vikas ihop,
tomma kartonger, kartonger jag börjat
packa i, inte för tungt, då orkar jag inte
flytta på dom

Jag tröttnade åka och tigga kartonger
i affärerna, där det var först till kvarn,
som fick ta dom som fanns, jag köpte
några flyttkartonger, dom kan jag ha
som förvaring i mitt vindsförråd också

Det har blivit kväll, idag gör jag inger mer
mina krafter ska räcka tills jag flyttat färdigt
och flyttstädat här, hoppas och önskar jag
får hjälp

Jag ska nu göra mig en kopp te, vila mina
ben, lägga dom högt, och ta det lugnt

Imorgon väntar läkarbesök, då ska jag ha
hjälp med alla problem jag har, får jag inte
det, sitter jag tills jag får det


anits 14 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-14 22:27



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket vackert berättat, och håller med Bibbi, en fin inställning angående läkarbesöket "får jag inte
det, sitter jag tills jag får det", vackert myntat uttryck!!
2009-05-16

  Bibbi VIP
"Imorgon väntar läkarbesök, då ska jag ha
hjälp med alla problem jag har, får jag inte
det, sitter jag tills jag får det"
En befriande härlig inställning.
Applåd!
2009-05-15

    sajo
Just precis rätt tänkt sitt kvar tills du fått hjälp det är tydligen så det ska behöva gå till i dagens sjukvård.

Gillar din bild mycket.
2009-05-15

  Ann-christin
Ja stå på dig vännen.
Håller tummarna.
2009-05-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skön bild
jag hoppas
att allt går bra!
2009-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Fin bild på grönskan!!
2009-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Flyttning kan ta på krafterna.
Minns hur jag var helt slut efter en sådan på 90-talet. Och jag är ju inte yngre nu, så jag hoppas vi slipper fler flyttningar...
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP