Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får jag äta upp dig ?


Jag älskar dig

Hennes kille
hade en mörk sida
sa hans polare,
men hon var ju förblindad
av
kärlekens ljus
och vem skulle
inte ge lite
av sig själv då och då
när kärlekshungern
var som värst ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-09-21 21:46



Bookmark and Share


  Bell-
Väldigt Fin!.
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan