Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kom ett brev, då förstod jag att det känt var rätt


TANKAR OM FRAMTIDEN

Du tog min hand i din
din hand var varm
värmde min som var
frusen och kall

Du var snäll och öm
visade mig respekt

Du sa vackra ord
ord någon aldrig sagt till mig

Jag kände mig älskad
jag kunde vara mig själv
kunde vara den jag var

Så kom vändningen, du visade mig
ditt rätta jag, gapade och skrek,
när det gick dig emot, slängde
saker omkring dig

Ute i trafiken, blev du helt vansinnig,
när det blev rött ljus, du var tvungen
att stanna

Jag var rädd, rädd så jag skakade,
ville du skulle lugna ner dig, då
sa du till mig, att det var du som körde


Du skrämde mig, jag ville åka hem
men tyvärr det gick inte, min tågbiljett
var inte ombokningsbar, någon ny
hade jag inte råd med

Jag ville ge dig en chans till, jag kände
genast att det var fel, vi två så olika,
olika värderingar

Så kom ett brev till, du var ledsen
ville ha någon att gå ut med, jag
passade tydligen bra till det

Du kände dig ensam, när du skulle
gå på festen, när jag läste orden
igen, orden jag hört förut, jag var
för dig en kvinna, du ville ha med
på fester

Det är inte jag, som ställer upp på
att vara sällskapdam på fester, du
får söka någon annan

Jag stannar här lever mitt liv, jag har
det bra, gör det jag tycker om, skriver,
vandrar i naturen med min kamera, det
är det jag vill, då är det som jag ska
ägna mig åt



anits 16 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-16 23:34



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Riktigt och rätt gjorde DU ..... Du är Din egen .....
2009-05-19

  Bibbi VIP
Skriver under på aol här till 100%
2009-05-18

    Maria Malm
Insiktsfullt. Att inse vad någon annan bara vill ha och vad man själv egentligen vill.
2009-05-18

  Maria T
Så fint att du nu får leva ditt
nya liv i ny lägenhet i lugn
och ro
2009-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Det är fint att finna sig till rätta och underbart att känna att man lever i linje med Guds vilja för ens liv.
2009-05-17

  aol
vilken karl så bra skriftat
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP