Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinden får mig att se framåt


VINDEN

Jag känner vinden, hur den tar tag
i mig, lyfter mig

Lyfter mig där jag står på balkongen,
ser ut över landskapet, dom blånande
bergen

Vinden den rufsar om mitt hår, sliter
i mina kläder, i mitt öra viskar den

Njut av naturen, skapelsen som Han
visar oss idag, björken som blir grönare
för varje dag

Den skira grönskan, häggen som nu
blommar så vackert, syrenens knoppar

Jag njuter av morgonen, vinden som drar
förbi, en ny dag tar sin början

Idag väntar nya möjlighetet, nya utmaningar,
en dag fylld med spänning och hopp om
mycket glädje



anits 19 maj 2009





Fri vers av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-19 08:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara ord Du ger oss.
2009-05-27

  Eaglemountains VIP
Tacksamt och hoppfullt skrivet!
2009-05-22

  genni VIP
Vilka vackra bilder du ger mig, fint!
2009-05-19

  Maria T
Härligt med ljumma vindar
som drar börbi
2009-05-19

  Rosen VIP
Naturfina bilder ger du inför ögat och klok livsfilosofi
Så vackert! Tack för det!
2009-05-19

  Sladjana Zubcevic
"Jag njuter av morgonen, vinden som drar
förbi, en ny dag tar sin början

Idag väntar nya möjlighetet, nya utmaningar,
en dag fylld med spänning och hopp om
mycket glädje "
Vackert skrivet vännen min!
2009-05-19

  Ann-christin
Bra skrivet som alltid min
vän :-)
2009-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Som Jerusalem sjöng: "Vinden blåser i mitt liv, lyfter mig förbi det som var begränsat".

Ursnygg bild!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP