Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag har jag en egen hund igen, det är det jag känner nu


UNDERBARA DJUR

Tänk så mycket glädje en hund och
en katt kan ge

Nöjd, glad och lycklig sitter jag här
efter att i några timmar, varit hos
en underbar Dalmatiner och världens
goaste katt

Ikväll har jag varit hos dessa härliga
djur några timmar, som sällskap när
matte och husse var på cirkus, med
barnbarnen

Hunden vid mina fötter, katten liggande
på mitt bröst, hela tiden kurrande

Gissa om jag mår bra?


anits 20 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 23:41



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jo, det är kanske en hund som behövs som sällskap, när Du flyttar in .... om Du haft djur tidigare .... hundar och katter ger glädje .....
2009-05-22

  Maria T
Hoppas du får en egen hund
nu när du kommer till ditt nya
hem
2009-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Kul dessutom när hundar och katter kan samsas.
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP