Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNÄLLT

säg nåt snällt

för jag behöver det

säg nåt snällt

och rädda mig

säg nåt snällt

för nöden kräver det

säg nåt snällt

jag tror på dig

speciellt

en kväll som denna kväll

säg nåt snällt

och rädda denna kväll

ett tumult

har uppstått inom mig

det är fullt

och det är fullt av dig

denna väg

som leder ingenstans

inga steg

kan leda till romans

säg nåt snällt

som ger mig någon tröst

stilla svält

kom och skjut upp min höst

LARZ GUSTAFSSON   090523




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-23 22:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Längtan , av starka inre känslor.....
2009-05-24

  Teresia Ridell
Älskvärt;att våga visa sin egen svaghet, sin längtan.
Mm...du är bra, du kan. Kram
2009-05-24

  Bagan
Åh. Detta blew me away.
2009-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Yeah, right. When hell freezes over.
2009-05-24

    Ken Cassel
På slutet borde du ha skrivit
Snälla, snälla, snälla
*Ler*

Mvh ....
2009-05-24

    Bodil Sandberg
Innerliga bedjande längtande rader..säg något snällt för jag behöver det..ett tumult har uppstått inom mig..onekligen kan man kan känna igen..de egna stunder..när livet inte ville

oerhört fint vemodsvackert min vän
2009-05-24

  anits VIP
Vackra rader men smärtsamma
att läsa
2009-05-23

  Marjavaara
På nått sätt känner jag smärta när ja läser det
2009-05-23

    ej medlem längre
Fin text min vän!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP