Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så mycket inom mig nu, det känns så bra


LÖRDAG 23 MAJ

Nu står jag här igen, innanför dörren
till min nya lägenhet

Jag står här, drar in luften i mina lugnor,
andas ut

Känner lugnet, känner tystnaden, känner
ljuset känner glädjen

Här kommer jag att må bra, här kommer
jag att trivas, har själv valt tapeter till
lägenheten, för första gången i mitt liv
har jag fått bestämma hur jag vill ha det

Jag har tvätt med mig idag också, lägger
ifrån mig allt jag har med mig, plockar
i tvättmaskinen och sätter igång den

Går ut i köket gör i ordning kaffe till mig
låter bryggaren puttra, när jag går runt
och ser mig om

Här kommer det att bli bra, känner harmonin
och glädjen, kaffet är färdigt, jag häller upp
en kopp till mig, det doftar underbart

Tvättmaskinen börjar bli färdig, jag plockar
ur den, stoppar i en till, när jag har möjlighet,
passar på att vattna blommorna, som jag tagit
med mig

Jag går runt med min kaffekopp, tänker på
hur det kommer att bli att bo här, det känns
redan bra trots att det ännu finns bara en
stol, en pall och en stege, så min lilla kaffe
bryggare förstås

Jag blundar känner in atmosfären, den känns
jag, det är här jag ska leva och bo

Tack för att Du visade mig hit, det är här
jag kommer att känna ljuset och glädjen igen


anits 23 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-23 23:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"den känns
jag, det är här jag ska leva och bo"
Ord som klingar väl i mina öron.
2009-05-27

  Trädflickan
Känner harmonin och lyckan genom din text. Lycka till med ditt nya hem.
2009-05-25

  Eaglemountains VIP
Grattis även till placering bland fem uppmärksammade texter
2009-05-25

  Elaine.S VIP
Dina ord "puttrar" så hemtrevligt och värmande...
2009-05-24

  Michaela Dutius
Härligt anits....det kommer att bli fint.
Helas huset tycks välkomna dig med ljus och glädje.
2009-05-24

    Ken Cassel
Det är bara att andas in det nya för att blåsa ut det gamla

Mera kramar!!!
:))
2009-05-24

  Eaglemountains VIP
En vacker berättelse som strålar av ljus och glädje, och tacksamhet - att Du fått komma till ett hem, där Du trivs, med egen liten plats där Du får hålla på med Dina älskade blomster.
Med egen tvättmaskin, där Du slipper att rengöra efter andra i tvättstugan, en plats där ljuset samlas och en plats där Du kommer att trivas, en välsignad sådan.
2009-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Jes 32:18
2009-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Vilken härlig skildring av ett nytt steg i livet.
Jag är övertygad om att du snabbt kommer att göra dig hemmastadd.
Bibeln säger att Han låter oss bo i fridshyddor.
2009-05-24

  Sladjana Zubcevic
Jag önskar dig lycka till vännen min!
2009-05-24

  Sladjana Zubcevic
Jag önskar dig lycka vännen min!
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP