Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan man undra hur människor gör och beter sig många gånger


VÄNDA KAPPAN EFTER VINDEN

Idag hörde jag något, som jag helst
inte velat höra

Jag kom en annan väg, när jag kom
hem från min promenad

Jag hörde röster, tänkte inte mer på
det, så hör jag en kvinnas röst säga
nu i sommar ska jag bjuda dig på kaffe,
ute här i våra trädgårdsmöbler, vi ska
ha det så mysigt och skönt

Jag ser ingen än, men tycker mig känna
igen rösten, likaså mannens, som svarar
sommaren är lång, så det hinner du nog

När jag kommer fram runt hörnet, så ser
jag dom som röstera tillhör, jag tror inte
mina ögon

Det är damen under mig, och mannen
som bor vägg i vägg med mig

Många tankar far igenom min hjärna
innan jag är framme vid dom

Jag säger hej, och börjar gå uppför
trapporna och in till mig

Jag tänker hörde jag rätt, visst gjorde
jag det, förstår ingenting, hon som alltid
pratat så illa om den mannen

Tala om att vända kappan efter vinden,
skönt att jag snart ska flytta härifrån



anits 31 maj 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-31 15:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hon kanske har en s.k. "dubbel tunga:-)
2009-06-07

  Maria T
Ibland kan man undra
2009-05-31

  Carola Bouvin
Det är så man kan skratta, det där har vi nog hört alla någon gång. Ja förundrad blir man.
2009-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Eller också har hon kommit på bättre tankar.
Man kan ju ändra sig. Söka försoning.
I övrigt tycker jag illa om opprtunism och kameleontstuket.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP