Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FUEGO

ett grattis från costa rica

via internet nådde det mig

gatita, du ljuva kvinna

sitter här nu och tänker på dig

en hälsning från byn som ligger

inte så långt från san juan

till detta enfant terrible

till en djupt miserabel man

 

 

du brunögda, vackra "tica"

från en eldsslukande kontinent

en kvinna steg ur en flicka

männen fröjdas åt det som hänt

jag tackar dig, min gatita

att du sände en hälsning till mig

Gud välsigne dig, señorita

lycklig han som får leva med dig!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/6 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 09:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet......
2009-06-02

  Elaine.S VIP
Som en tango eller nån annan eldig dans är dessa dina ord!!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP