Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ARMAR

vem tar emot mina tårar?

vem orkar bära min gråt?

vem tröstar hopplösa dårar?

vem bryr sig om mitt förlåt?

återgår till samma slutsats

jag hamnar alltid hos Dig

för ingen här kan ta Din plats

hela och hugsvala mig

fysiska armar behövs dock

armar som famnar min kropp

hår som jag kan gråta ut i

storgråta tills det tar stopp

 

LARZ GUSTAFSSON   090601




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 09:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Dom flesta känner nog så......att få bli kramad i en varm famn och tröstad..
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP