Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är från min blomrabatt


DU.........JAG

DU......du är

den du är

JAG....jag är

den jag är

då kan du

vara min vän

och jag

kan vara

din vän

men då

bara då

kan vi vara

varandras vänner



anits 1 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-01 12:07



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Enkel, ren och vacker som blomman.
2009-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Sanning och äkthet är grunden.
2009-06-01

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert formulerat till en mycket vacker bild!!!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP