Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hej Spöken!

Jag jagar bort
mina susande spöken
med hög rockmusik

de flyr
adrenalinet pumpar självsäkert igen
spegeln ler mot mig
och jag är jävligt snygg

men så tar låten slut
tillbaks på noll
hej hej Spöken!




Fri vers av Karin E
Läst 567 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-01 15:01



Bookmark and Share


  Kim VIP
Suveränt käckt!
2010-05-25

  Carola Bouvin
"ler" jag förstår vad du menar, kan känna igen det där =)
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E