Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUNGRANDE FAMN

jag tänker mig nu

hur din hud måste kännas

jag längtar att smeka den

varsamt och ömt

jag tänker mig hämningslös

omfamnings hetta

det blir fysiskt påtagligt

det som jag drömt

 

du sockrar min sommar

du välskapta blonda

du lämnar mig här i

ett tillstånd så svårt

jag sitter på bussen

en helt vanlig måndag

det är inte bara

mitt liv som är hårt...

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090601




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 18:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Som en våt dröm

Mvh...
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP