Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄNGER HÄR

hänger här och straffar mig grymt

hoppas se en endaste skymt

vansinne och galenskap? visst!

jag är inte alls optimist

utan spänning blir livet trist

detta är det enda jag har

därför hänger jag faktiskt kvar

hänger i en skör liten tråd

villkorslös är endast GUDS nåd

livlinan är ovanligt tunn

bitter eftersmak i min mun

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090601




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP