Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar och känslor som kommer och går


HUR SVÅRT KAN DET VARA

Jag har så många tankar
så mycket jag undrar över

Om jag tänker på mitt eget bästa..........
är jag egoistisk då?

Om jag gör det som känns bra för mig........
är jag egoistisk då?

Om jag gör gott mot andra........
gör jag det för min egen vinning då?

Livet som DU givit mig, vill jag leva
men det är så svårt, mycket, mycket svårt

Jag vet snart inte, om jag vill göra det jag gör
trots att det är det jag älskar, och vill göra

Jag känner i mitt hjärta, hur mitt liv vävts samman
nu väntar något nytt, jag hoppas kunna ta vara
på det, få må bra den sista sträckan




anits 2 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-02 22:01



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Undvik självkritik, ge Dig själv beröm, och jag kan ge Dig beröm för att Du är den Du och så många gånger tänker på andras bästa, och för att Du är en god vän.

Livet går upp och ner, ibland prövas man ordentligt, men det finns alltid ljus bakom allt det mörka.

Tack för att Du finns, för Din underbara texter och Dina vackra bilder.

Din vän Ted
2009-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Med alla dessa funderingar kan du vila i Guds nåd.

Luk 12:57
Hebr 4:12
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP