Och detta handlar INTE om min poesi!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och detta handlar INTE om min poesi!


VAD JAG ÄN SKRIVER

vad jag än skriver

så duger det inte

det är nog bättre

att jag lägger av

känner mig som

idioternas konung

drömmen får vika

för sanningens krav

trött på att spela

när ingen vill lyssna

trött på att måla

när ingen vill se

trött på att känna mig

dum och patetisk

sårad, beviken

och hopplöst passé

somt föll på vägen

och somt föll på stengrund

som föll bland tistlar

och törnesnår ner

önskar jag kunde

jag ville jag vore

hoppas du finner nån

som ger dig mer

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090603




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-03 11:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgligt att läsa........
2009-06-03

  Elaine.S VIP
Just för att du skriver att det inte är din poesi så blir det svårt att tänka bort, men såhär kan nog många känna, en önskan om att nå fram och ut!!
2009-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Och detta handlar INTE om min poesi!
2009-06-03

    ej medlem längre
Bra text, fint skrivet!
2009-06-03

  Lotti
sorgsen text
2009-06-03

  Måna N. Berger
Du ger nog oerhört mycket, men ibland hjälper det inte vad man ger. Jag kan känna igen den där känslan.
2009-06-03

  mare VIP
Bra skrivet, så kan det vara ibland....
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP