Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRÄNNSKADAD

nu tänder du mig momentant

nu brinner det totalprofant

vi vet att eldens karaktär

är sådan av den blott förtär

skog efter skog

bygd efter bygd

den bränner tyg

den blottar blygd

brännskadad blir jag

om igen

tills jag nått hem till

himmelen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090604




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-04 14:41



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Strålande.

och utan det som skymmer;=))
2009-06-04

    Bodil Sandberg
Jag blir alldeles tagen av dina texter Larz..du skriver så full-komligen proffsigt (som jag ser på saken)och flytande suveränt att man blir helt fascinerad..
och här bjuder du en så vacker och gripande

applåder i massor
2009-06-04

  Måna N. Berger
Det är bara de kalla som inte brinner..
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP