Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget gör något, om jag får känna


Det spelar ingen roll om jag blir olycklig.
Det spelar ingen roll om
jag blir ensam med mina stora,
gigantiska hjärtklapp.
Det gör mig inte mycket om det visar sig
att jag är själv
om den överväldigande känslan.
Det gör mig inget om jag blir
matad med lögner,
fylld med falsk förhoppning
eller helt och hållet lurad.
Det spelar ingen roll om du tar mitt hjärta,
hugger, stampar, och trasar sönder det.
Det spelar ingen roll om jag får bo
med min olycklig kärlek helt själv,
sårad och utnyttjad.
Inget spelar någon roll
bara jag får uppleva den
oåterkalleliga, storslagna,
kravlösa förälskelsen igen.

För den går jag i fördärvet.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel