Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bänkar har alltid fascinerat mig så länge jag kan minnas


ÄLSKADE BÄNKAR

Jag älskar bänkar, bänkar att sitta på
små bänkar där bara två får plats

Långa bänkar, kyrkbänkar där många
kan sitta tillsammans

Med kamerans hjälp fotografera bänkar
bänkarna i minneslunden, har det blivit
många bilder på

Med papper och penna försöker jag teckna
bänkar, bänkar som sett sina bästa dagar

På mitt papper målar jag bänkar, gula bänkar
röda och gröna bänkar

Jag älskar bänkar, som stått ute i alla väder
märkta av tidens tand, med en patina från
en tid för längesedan

Var jag än är ser en bänk, så provsitter jag
går runt ser på den, tar fram kameran tar en
bild, får en ny bänk att minnas



anits 8 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 23:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara Du!
Så levande Du beskriver detta. Jag är helt fascinerad.
Applåd!
2009-06-11

  Eaglemountains VIP
Jag har förstått Din passion för bänkar, och Du använder dem ofta i foton över Dina dikter. Och visst är många vackra, och så sköna att sitta på. Och tänk att hitta en bänk att sitta på när man gått på en lång promenad.
2009-06-09

  Lars Hedlin
Härligt att sitta på alla dessa bänkar..
2009-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Delar din passion.
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP