Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STJÄRNGOSSEN

stjärngossen sjunger

bedårande bra

vi har en ny celebritet

spelar gitarr liksom

ziggy stardust gjort

en karriär som en komet

"johnny", jag läser bara

min poesi

det är för sent

för nån som jag

önskar av hjärtat

lycka till med ditt liv

hoppas få se dig live

en dag...

LARZ GUSTAFSSON   9/6 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 16:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så fint och omtänksamt!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP