Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ELEKTRISK KRIGARE

en tapperhetsmedalj

nån borde skänka dig

en tapperhetsmedalj

nån borde älska med dig

bland liljekonvalj

och ge dig vackra sommarminnen

en födelsedagsfest

nån borde anordna en

födelsedagsfest

fastän du inte fyller

som en vänlig gest

och för att fröjda dina sinnen

om rätt ska vara rätt

så borde vi två

träda fram i en duett

den mest briljanta duon

någon nånsin sett

och vara hjältar blott för en dag

drömmar kan slå in

det gäller nästan alla

drömmar utom min

här gäller blott en bill-&-ben-lag

LARZ GUSTAFSSON   9/6 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-09 17:03



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Alla borde få sin egen dag om dom inte räcker till får vi väl ändra tids-begreppet.
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP