Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÄLTEN

långt ute på ängarna

långt ute på fälten

långt ut bortom spärrarna

och säkerhetsbälten

långt bort från förmyndarna

och storebrors fingrar

där vi två blir "syndarna"

som bara "förskingrar"

fri lejd från fördömanden

fri nejd, gröna slätter

en fristad för drömmaren

varmt leende nätter

LARZ GUSTAFSSON   9/6 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-09 17:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Frihetens vind smeker din kind .......
2009-06-10

  Silverstjärnan
Fint skrivet om friheten som tar vid när vi låter oss ta oss friheten
2009-06-09

  Måna N. Berger
Mmm.. den här var fin! Friheten hägrar, bortom stadens hank och stör..
2009-06-09

    Bodil Sandberg
Älskar den här Larz..det fullkomligen rinner guld ur din penna..
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP