Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRÅLLAN OCH "OLSSON"

 

stig ågren han hade två hästar som

fick vandra omkring i hans hage

jag tror att de gillade när jag kom

en linlugg med saft i sin mage

jag stod där i timmar och gav dem gräs

fast de hade eget att äta

jag minns inte säkert nån färg eller bläs

men glädje jag aldrig kan mäta

med solblekt kalufs på min morfaders tomt

betraktade jag mina vänner

jag vet jag var lycklig, jag vet det finns somt

som bara små barnhjärtan känner

 

LARZ GUSTAFSSON 090609




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-09 22:25



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Åh!! så fint berättat, ett minne väl bevarat...
2009-06-10

  mare VIP
Trevlig läsning......
2009-06-10

  Lotti
aha min morfar hade en Polly och Brunte.... minnen väcks av din text
2009-06-09

  Måna N. Berger
Det här var väldigt, väldigt fint skrivet Larz! Dikten väcker minnen av min egen barndoms vän, en enorm ardenner som hette - Grålle!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP