Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man dra ner på det man håller på med, och bara låta sig vara


LUGNET ATT ANDAS TA TILL VARA

Ibland måste man stilla sig, tänka efter ta det lugnt
inte bara rusa på och stressa sig igenom varje dag

Tänk ändå så svårt det kan vara många gånger, att
försöka gå ner i varv släppa alla måsten

Idag har jag en sådan dag, när jag håller på med mina
flyttbestyr, jag kom på mig själv med att säga, jag gör
det också så är det gjort, kände inte tröttheten jag har
bara kört på hela dagen

Så ringer telefonen jag sätter mig ner, när jag svarar
då känner jag hur benen värker hur trött jag är

Jag lovar den som ringer, att jag ska ta det lugnt resten
av dagen, nu har jag suttit sett ut genom fönstret, sett
hur regnet öser ner, glad att det inte var det här vädret
igår när så många glada studenter sprang ut för att nu
möta vuxen livet

Jag sitter med en kopp kaffe framför mig, ser hur mycket
jag packat, hittat sådant jag letat efter länge, det har jag
också gjort

Det börjar se tomt ut på väggarna och i några bokhyllor
men idag gör jag inget mer, måste ta en tur till affären
saknar lite till min frukost i morgon

Så ska jag åka förbi min nya lägenhet, se hur blommorna
mår och känna atmosfären som jag älskar där, det känns
när jag går där i dom nästan tomma rummen, att det är
där jag hör hemma, det är jag


anits 13 juni 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-13 15:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja ibalnd måste få "bara vara" - vilket inte alls är bara


det är stort
2009-06-16

  Eaglemountains VIP
Det är viktigt att stilla sig, för även Gud vilade. Tack för en fin berättelse, och jag måste berömma Dig igen för allt det Du gör med egna krafter, hela tiden, men glöm inte att berömma Dig själv. Jag känner igen mig, det är svårt att stanna till, när man har mycket att göra, men det är viktigt. Härmed så kommer ett nytt beröm från mig. Du är en stark kvinna, en duktig sådan, och modig. Tack för att Du vill vara min vän.

Kram Din vän Ted
2009-06-14

  Ronny Berk
en vardags bestyr väl beskrivet, dels arbetsglädjen, dels den välbehövliga vilan...
2009-06-13

  Larz Gustafsson VIP
I det här fallet är lagom bäst, även om själva ordet som sådant inte ligger högt i kurs hos undertecknad.
Allt har sin tid, som vi kan läsa i Predikareboken.
2009-06-13

  aol
bara du kan skriva så fint vad du gör hur du känner
på just ditt vis man får följa flytten gillas
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP