Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbruk

 

De ser din spegelbild på väggen
hjärnan väljer motiv
knotiga lemmar och hängande hud
du känner ingen hunger

Vågen reser sig bakom ryggen
glittrande bergvägg av känslor
vänd om och möt för livet
dyk mot skummande kaos

Du sväljer allt som skåpet har
illamåendet lättar ångest
sväljer sista biten choklad
ekar gör badrummets kalla väggar

Vågen reser sig bakom ryggen
oändligt hög mot himmel grå
ta din rädsla i handen och stanna
plötsligt är ni en mot två

Din flaska tröstar när oron kommer
bara ett glas till i natt
så slutar natten i gryningstimme
sovande oroligt i ångors rus

Vågen bryter ovanför ditt huvud
faller med kraft när den slår
simma mot strömmen, håll andan
horisonten är evig, ditt hopp likaså

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 16:00



Bookmark and Share


  stella
Talande om det kalla, sterila icke-levande...
2009-06-21

  Mr Lindemann VIP
Fina talande rader av meningar om
längtan som ätr själen klagansom når in i

delar av dig

berörande
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP