Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLANDADE KÄNSLOR

solsken i ett regn

jag fick möta det i dag

när det händer är det skönt

det blir ljust och varmt ett tag...

 

(senare, samma dag...)

tungsint ser jag

vita mössor

trettio år sen

nästa år

åker hemåt

trött och ledsen

missnöjd med den

tid som går

LARZ GUSTAFSSON   090611




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 16:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Man kan inte låta bli att bli påverkad av studenternas glädje
och framtidstro...ett skälvande ögonblick!!
2009-06-12

  Teresia Ridell
Ja vart flyr tiden ?
Fint i sitt sanna vemod.
2009-06-12

  Måna N. Berger
Roligt när lilla solen tittar fram, det livar upp!
De vita mössorna har jag inga minnen av, så jag tycker bara det ser kul ut med alla glada ungdomar på lovade lastbilsflak, och jag önskar i mitt stilla sinne att livet ska bli så ljust för dem som de sjunger om. Det blir ju inte det för alla, men den här dagen är i alla fall deras.
På min tid kostade det pengar att läsa vidare, så min skolgång blev kort och inte så mycket att hurra för..
2009-06-11

  © anakreon VIP
En känslosam bergochdalbana på livets eget bisarra 'nöjesfält'.
Applåderas sordinerat.
Carl-Erik
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP