Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BILEAM

ska jag bli stoppad av en åsna

i min galenskap

när jag rusar i raketfart

mot en tomhets gap?

finns det en gräns för tiden

man kan löpa vind för våg?

kan effekten avta om man

nyttjar samma drog?

hur många floder ska jag korsa

med min enkla sång?

måste jag vara en flykting

och min marsch så lång?

ska jag bli hejdad i min framfart

eller gå i kvav?

kan jag lämna det

som skulle dö

i dopets grav?

när dessa sista dagars strider

ställer högre krav

ska jag vara täppans herre

eller sötmans slav?

 

LARZ GUSTAFSSON    090228




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 20:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
Eftertänksam.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP