Quoth the Raven: Nevermore." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Quoth the Raven: Nevermore.


SPÄD

så späd i min armar

så spröd där i min famn

"sött" är ditt adelsmärke

och "sprödhet" är ditt namn

jag ville vara värmen

som du behövde mest

och smeka dig med sommar

som vinden från sydväst

jag ville bli en fyrbåk

en lots, om du så vill

en frihamn där din bräckliga

båt kan lägga till

all längtan är förgäves

all värme är förspilld

men i mitt hjärta bär jag

din underbara bild

 

 


LARZ GUSTAFSSON   090611




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-11 21:32



Bookmark and Share


    Tea Alex
Så sött och vemodigt. Nära. :)
2009-06-13

  Junitvillingen
Så vackert formulerat, så vemodigt...en text som verkligen känns, som berör. Här blir det massor med applåder - tycker denna är värd en plats bland "Mest uppmärksammade texter" - absolut!
2009-06-12

  Elaine.S VIP
riktigt fin och sentimentalt vacker!!
2009-06-12

  sulimaa
Den var fantastiskt vacker Larz!
2009-06-12

  mare VIP
Mycket , mycket fint skrivet.....
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP