Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skriva en dikt ge bort till någon man tycker om det har blivit mitt sätt att tala om, att du betyder mycket för mig


STUDENT 2009

Imorgon tar du studenten mitt första
och äldsta barnbarn

Du har vuxit upp till en stilig ung man
nyss var du en liten kille med mycket
spring i dina ben

Nu väntar vuxen livet med jobb över
sommaren, i höst ska du göra lumpen
det är vad du själv vill och önskat få
göra

Jag har skrivit några rader i en dikt
till dig, satt den inom glas och ram

Imorgon ska du få den av mig, med
hopp att du ska tycka om den och
minnas din dag med glädje


anits 11 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 1257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-11 23:41



Bookmark and Share


  Maria T
Ett vackert och personligt
minne från studenten 2009
2009-06-13

  Fånga dagen
Det var en fin gest att göra :))

jag skrev några rader på ett större vykort åt min syster kanske borde gjort så jag med som du gjorde men att hitta dom rätta orden är inte alltid helt lätt tänkte innan med måla nåt men jag är för feg tror inte att hon skulle uppskatta det
kram Anna-Karin
2009-06-12

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet och en vacker present .....
2009-06-12

    Ken Cassel
Vackert min vän

Mera kramar!!!
:)
2009-06-12

    sunnanvind
Fint skrivet till ett kärt barnbarn! Vilken lycka att ha dig till mormor/farmor!
2009-06-12

    sajo
Oj blir genast att minnas min student genom dina ord. Jag minns en som gjort en text åt mig en väldigt god vän till mig, precis som du nu gjort en text till denna unga man.

Ja det är ett stort steg i livet. Du får mig att minnas min vita studentmössa.
2009-06-12

  Lars Hedlin
VAckert....
2009-06-12

  M M Mannheim VIP
Vem skulle inte bli sporrad av en sådan dikt.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP