Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET JAG GÅTT MISTE OM

när allt det jag gått miste om

går förbi

så slås jag av hur fel

allting kan bli

när allt det jag gått miste om

sveper fram

så känner jag hur min själ

fylls utav skam

när det jag aldrig haft

passerar revy

så slås jag av hur snabbt

åren kan fly

när det jag aldrig fått

ses trippa omkring

säg, har jag då förstått

alls någonting?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090612




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-12 17:48



Bookmark and Share


    prima donna
Det här var sorgligt och känns riktigt äkta. Fint skrivet. En stor kram till dig.
2009-06-13

    Tea Alex
Sorgligt. Nära. Äkta.
2009-06-13

  mare VIP
Kanske är det så livet är , känns ibland.....
2009-06-13

    ej medlem längre
Förstår gör vi aldrig. Men vi Drabbas. Och jag ser alls ingen anledning till att du skulle känna skam. Jag hörde ett citat häromdan som löd att "Youth is wasted on the Young"...Och ok, min ungdom var visserligen väldigt vindsint, men sorgligt nog så förstod jag inte riktigt då att verkligen Uppskatta den...(Ett konstaterande som nog gäller de flesta.) Och, ja, kanske längtar vi alla så smått efter allt vi aldrig haft...
2009-06-12

  Gisela Nordell
ja dessa tankar
drabbar oss nog en var
åren passerar snabbt
men det finns en tid kvar med!
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP