Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
njuta sommarnattens ljus


Bortom hörbara suckar..

 

¤¤¤¤¤¤¤

 

bortom hörbara suckar

slumrar natten till gryning

 

¤¤¤¤¤¤¤

 




Fri vers av KristinaE
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-13 01:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tankeväckande.....
2009-06-13

  Maria T
Natten kan bli tröttsam
och lång ibland
2009-06-13

  Lena Renman
Ja så känns det när sömnen inte riktigt vill sig...

Lena
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE