5,4,3,2,1,0...Solo! (Plastic Bertrand)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


5,4,3,2,1,0...Solo! (Plastic Bertrand)


SOLO

ensam kom jag

ensam går jag bort

ensam står jag

säkert inom kort

ensam mot en

solnedgång så röd

sanningen är

illusionens död

ensam

tunga steg mot

trottoar

ensam med ett

eko av ett svar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/6 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-13 20:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Alla är vi ensamma själar.....ibland upplevs den mycket svår..
2009-06-14

  Elaine.S VIP
Ett dystert solo!!
2009-06-14

  anits VIP
Känns vemodigt att läsa
2009-06-13

  Måna N. Berger
"sanningen är
illusionens död"
Ett mycket sant ord.
2009-06-13

  Majalis
Otroligt gripande...men sorgligt.
2009-06-13

  Gisela Nordell
trofasta ensamhet
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP