En sak är säker: Jag tänker aldrig någonsin be om ursäkt för vad Gud gör i och/eller genom mig. Det är Hans prerogativ." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En sak är säker: Jag tänker aldrig någonsin be om ursäkt för vad Gud gör i och/eller genom mig. Det är Hans prerogativ.


SOM AUGUSTINUS

kanhända är det

som du hört om mig sant

kan hända är det

till och med värre

kanhända är jag

en skamfläck för dem

som bekänner Jesus som Herre

kanhända skäms

självaste djävulen för

en människa av min kaliber

men Gud känner hjärtat

som bultar i mig

i minsta detalj

minsta fiber

jag har ingen ursäkt

jag saknar försvar

jag kan inte skylla på satan

min självkännedom

är det enda jag har

som david i mötet med natan

jag tror på att ärlighet

ska komma först

att sanningen ska triumfera

jag tror på ett vatten

som släcker min törst

som aldrig ska vaporisera

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/3 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-14 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet om Jesu efterföljelse!
2018-09-14

  walborg
Tack Larz!
2009-06-17

  Gisela Nordell
Fin och äkta i känslan
och inte är du en skamfläck inte
hjärtats renhet du har
2009-06-14

  mare VIP
Bra skrivet....som tur är att Gud känner våra hjärtan..
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP