Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att lite då och då få förtroendet att var hos hunden och katten gör mitt hjärta varmt


HUND OCH KATT MINA KÄRA VÄNNER

Det är nästan tyst i huset
en radio hörs svagt från ett rum
längre in i huset

Här där jag sitter hörs bara
ljudet från akvariet, jag ser
på fiskarna som ger mig ett
sådant lugn

Katten har gått och lagt sig
på sängen, där har han rullat
ihop sig till en liten boll

Hunden har nyss fåt mat, vi
har varit ute en stund, nu
ligger han framför dörren
och vaktar

Han väntar säkert på att matte
och husse ska komma hem, just
nu får han nöja sig med mitt sällskap

Det verkar som han gillar mig
han blev så glad när jag kom
nu behöver han inte vara ensam
och jag har sällskap en stund



aanits 15 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-15 20:32



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det är klart att de gillar Dig, de känner ju "av oss" precis som Michaela säger. Av Dina tidigare berättelser och denna kan jag utläsa att Du är en sann djurvän.
2009-06-19

  Michaela Dutius
Djur "läser av oss" och ger oss en intuitiv förståelse som inte är möjlig för oss människor
2009-06-16

    ej medlem längre
låter mysigt...
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP