Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu längtar jag mer och mer till min nya lägenhet det börjar kännas jobbigt


KÖKSSOFFAN

Jag sitter här på kökssoffan
har en kopp kaffe bredvid mig
på pallen

En av mina egna böcker ligger
där också, jag läser lite då och
då i dom bägge, nu har jag min
senaste med mig

Jag vet att jag skrivit dom, men
förstår inte riktigt än att det är så
en dröm jag haft, som gått i uppfyllelse

Pelargonerna i fönstret är så fina,
nu väntar jag på, att kunna sätta
ut dom, så att dom får förgylla min
underbara uteplats

Utanför mitt fönster går vaktmästaren
och klipper gräset, det känns skönt och
är så rofyllt

Här känner jag mig inte lika iakttagen
det känns bra, det kan också bero på
att här bor människor i många olika åldrar

Jag hör tvättmaskinen som nu börjar bli
färdig, det är helt underbart att ha en
egen tvättmaskin, jag kan tvätta när jag
vill, behöver inte boka någon tid, behöver
inte gå i trapporna

Åh vad jag önskar att flytten snart är över
det börjar ta på mina krafter, känner mig
trött och sliten idag

Jag önskar att allt var här och att bara
städningen var kvar i den lägenhet jag
håller på att flytta ur

I kökssoffan har jag nu lagt ner mina
tomtar, nu har dom fått tillbaka sin plats
i min kökssoffa

Tvättmaskinen är färdig, nu ska jag bara
hänga tvätten innan det är dags att säga
hejdå till lägenheten, imorgon är jag tillbaka
här igen



anits 15 juni 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-15 23:41



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert berättat, och jag vet hur känslan av otålighet kan slita i en ..... men SNART .....
2009-06-19

  Elaine.S VIP
Fint nedtecknat, känslan av längtan och otålighet.
2009-06-16

  Maria T
Ett så härligt foto.
Jag önakar jag kunde
sitta där och läsa i din
bok.
2009-06-16

  Michaela Dutius
Så skönt att längta...längtan är nästan det bästa av allt det vi längtar efter
2009-06-16

    ej medlem längre
Härlig läsning! Bra skrivet!
2009-06-16

  Lars Hedlin
Härlig läsning...*L*
2009-06-16

  Larz Gustafsson VIP
En dag skall du triumfera.
Genom kamp, till seger.

Jag är så glad för din skull att böckerna blev en dröm som manifesterade sig i den psykofysiska dimensionen.
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP