Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANDRA DAGAR SKA KOMMA

 

liksom solen bryter fram
efter ihållande regn
ska ljus bryta fram för dig
såsom Fadern i Sin nåd
har räckt ut Sin starka hand
för att hjälpa och trösta mig
ska Han skingra Dina moln
ska Han ge ditt hjärta frid
ska Han skänka tillförsikt
det ska komma andra dagar
min syster, min kamrat
det är mer än bara en dikt


LARZ GUSTAFSSON   090616




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-16 17:38



Bookmark and Share


  walborg
Tack för en dikt som för innebär kärleksfull omtänksamhet.
2009-06-17

  Michaela Dutius
En stark och sann dikt!

Grattis till placeringen!
2009-06-17

  mare VIP
Bra skrivet.....finns inget annat som kan ge frid.......bara Gud..
2009-06-17

  anits VIP
Vackra tänkvärda ord förmedlar
du här
2009-06-16

  Elaine.S VIP
Trösterika ord som varmt förmedlar...
2009-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Det kanske är just det som är problemet.
2009-06-16

  Sturesdotter
det är bra att ha fina dagar i åtanke; bara man inte glömmer de som finns här och nu

själv är jag rätt nöjd måste jag säga
2009-06-16

  Majalis
Att solen bryter regnet för alla människor..din tro verkar äkta och stark. Fin dikt!
Kram
Majalis
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP